Reviews van Power BI cursisten


7

Jaar  Actief

271

Trainingen uitgevoerd

1821

Cursisten

397

Beoordelingen

9,1

Gemiddelde waardering


 Uiteraard zijn alle reviews van echte deelnemers die een training hebben gevolgd. In verband met AVG worden (achter-) namen van cursisten niet vermeld.

Training Power BI Level 1

Na Excel Level 3 + 4 was dit mijn derde training bij Bart en ik ben zeer te spreken over hoe de training werd gegeven. Het enthousiasme waarmee de training door Bart gegeven werd werkt aanstekelijk!

Training Power BI Level 2+3

Trainer is een sympathieke man. Laat absoluut niet blijken dat hij zich beter vindt dan de cursisten wat ik wel vaker heb meegemaakt. Kunt er lekker mee praten en kan goede uitleg geven en staat open voor aanvullende vragen vanuit de praktijk.

Heb je een probleem komt hij je meteen helpen.

Training Excel Level 2+3 & Power BI Level 1

Bart Nonkes is een zeer ervaren Excel/Power BI Specialist. Hij weet complexe materie in stukken te hakken waardoor het begrijpelijke taal wordt voor de cursist. Tevens zijn de opdrachten, uitwerkingen met bijbehorende boeken zeer uitgebreid beschreven. Hiermee weet Bart Nonkes zich te onderscheiden t.o.v. andere opleidings-instituten.
Ik kan Bart Nonkes daardoor zeker aanbevelen voor een ieder die zijn/haar Excel/Power BI vaardigheden wil verbeteren.

Google Review

Training Power BI Level 2+3

De training had een goede balans tussen klassikale uitleg en zelf oefenen. In het boek wordt alles goed beschreven en heeft duidelijke voorbeelden en oefeningen. De training sloot goed aan bij de training Power BI Level 1. Het tempo was hoger dan Level 1 maar goed bij te houden. Bart heeft veel kennis en weet dit op een goede, duidelijke en enthousiaste manier over te brengen. Daardoor lukt het ook om de twee dagen van het begin tot het eind geconcentreerd te blijven.

Training Power BI Level 1

Zeer goede trainer. Hij is oprecht enthousiast en luistert goed naar vragen van de deelnemers. Verder vind ik het goed dat hij geen aannames doet. Dus als hij dingen niet weet parkeert hij het en gaat hij het uitzoeken.

Training Power BI Level 1

Trainer (Bart) was erg enthousiast over powerbi en wist dat goed op ons over te brengen.

Trainer wist alles goed en helder uit te leggen en zeer goed op de hoogte over powerbi en de mogelijkheden.

Verder erg behulpzaam bij vragen! kortom: TOP TRAINER !

Training Power BI Level 1

Enthousiaste trainer. Speelt goed in op de vragen die gesteld worden. Flexibel.

Training Power BI Level 1

De deskundigheid over Power Bi zelf was goed, wist vrij snel vragen op te lossen en wat ie niet wist, kwam ie later op terug. Snel on the fly dingen laten zien over vragen van de cursisten. En ook aardig en leuk in omgang.

Training Power BI Level 1

De trainer was enthousiast over de lesstof en dat was aanstekelijk.

De eerste dag was het voor mij erg lastig de focus te houden omdat het alleen maar opdrachten waren. Tweede dag waren er welkome afwisselingen in de vorm van klassikale lessen.

Het gebruiken van eigen opdrachten vond ik ook prettig.

Training Power BI Level 2

Bart is een leuke vent die, op basis van de input in de training, meteen het programma aangepast heeft.

Training Power BI Level 1

Bart is een energiek en open persoonlijkheid. Hij motiveerde de cursisten ook zo nu en dan!

Verder heeft hij in deze tijden van corona toch een prima training weten te geven via de digitale snelweg.

Training Power BI Level 1

Duidelijk en deskundig. Top!

Training Power BI Level 2+3

"Ik vind Bart een hele fijne trainer. Hij is zeer kundig en weet eigenlijk altijd het antwoord op je vraag of hij weet waar hij het kan vinden (en mailt het je toe). Ook zijn manier om met ons om te gaan is heel motiverend.

Hij gaat de diepte in, maar houdt het ook luchtig. Zijn uitleg is heel rustig en heel duidelijk."

Training Power BI Level 1

Bart heeft veel kennis over PowerBI en nam ook alle tijd om vragen van de deelnemers te beantwoorden. Ik vond hem een prettige trainer.

Training Power BI Level 1

“Hele goede training van een gave tool. Af en toe moest Bart zelf nog even zoeken, maar hij heeft verstand van zaken. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Klasse!”

Training Power BI Level 1

“De Trainer was bekwaam in de stof. Hij Maakte het makkelijk en leuk.”

Training Power BI Level 2

Deskundig, gemotiveerd, goede uitleg, ruimte voor eigen inbreng.”

Project: Power BI Consultancy

“Hee Bart! Ik hoop dat je mij nog een keer wil helpen. Het gaat om een DAX formule die grotendeels klopt, op één punt na. Ik heb een dataset om mee te oefenen. Hier staan 1000 klanten in die omzet opleveren. Ik wil de beste 10 en de slechtste 10 klanten laten zien. De beste 10 klanten heb ik goed in beeld gebracht, maar de slechtste 10 niet helemaal. Het totaal van de 10 klanten klopt niet, want die is gelijk aan de beste 10 klanten. En het komt door de functie TOPN. Ik heb nu wel 1000-990 gedaan, maar PBI rekent dit gewoon uit, waardoor je alsnog de beste 10 klanten overhoudt. Ik zoek dus een tegenovergestelde functie van TOPN, maar ik geloof dat die er niet is. Is er een andere manier om dit te berekenen?”