Excel Trainingen


Excel Master geeft  trainingen in Excel basis tot expert niveau. Met ons unieke training programma leert u veel beter omgaan met gegevens, berekeningen en rapportages. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en voordelen die meteen in de praktijk kunnen worden toegepast. Leer écht goed Data werken en volg één van onze trainingen!

Van start met Excel

Functies & Formules

Data Analyse & Draaitabellen

Power Query & Power Pivot

Macro's & VBA

 

Level 1 - van start met Excel

De Training Excel Level 1 is voor iedereen die een start wil maken met Excel. De training laat u in hoog tempo verscheidene mogelijkheden zien van Excel. De training is opgezet als kennismaking waarbij er vele opdrachten en demo's worden aangeboden. Na deze training bent u prima in staat om steeds meer mogelijkheden te ontdekken en toe te passen.

Meer info Level 1

Level 2 - Functies & Formules

Deze training is geschikt voor deelnemers die al enige Excel ervaring hebben en hier een verdieping in willen maken vooral op het gebied van Functies & Formules. Naast verscheidene demo's door de docent zult u vele oefeningen gaan maken om de theorie goed te gaan doorgronden. Na deze training zijn formules geen enkel probleem meer en kunnen er berekeningen worden gemaakt tussen diverse tabellen en bereiken.

Meer info Level 2

Level 3 - Data Analyse & Draaitabellen

In Level 3 worden Database Functies en Formules behandeld om samenvattingen uit grote hoeveelheden gegevens te maken. Ook worden de populaire functies Draaitabellen en Draai-grafieken uitgelegd waarmee prachtige overzichten uit grote datasets gemaakt worden. Filteren, Slicers en Tijdlijnen zorgen voor nog meer gebruikersgemak en prachtige overzichten.

Meer info Level 3

Level 4 - Power Query & Power Pivot

In Level 4 gaan we nog een stap verder en draait alles om Relationele Databases. Gegevens uit verschillende bronnen importeren en met elkaar in verband brengen is het doel. Om dit succesvol te doen, worden de Database Fundamenten op een praktische wijze uitgelegd waarmee duidelijk wordt hoe je hebt best Excel Tabellen kunt maken en koppelen. Er wordt aandacht besteed aan het synchroniseren van gegevens en het managen van relaties en databronnen. Door een gestructureerd datamodel te maken, zal je ontdekken dat het veel eenvoudiger wordt om herbruikbare rapportages en dashboards te maken.

Meer info Level 4

Level 5 - Macro's & VBA

Taken die vaak worden herhaald, kunnen meestal prima worden geautomatiseerd in Excel. In de training wordt de nadruk gelegd om altijd te streven naar de meest eenvoudige oplossing voor een probleem. Door steeds terug te gaan naar de meest zuivere vorm zorg je voor betrouwbare programma's die eenvoudig aan te passen zijn. Een valkuil is dat je bestaande Excel functies zelf probeert te programmeren, hier wordt de nodige aandacht aan besteed tijdens de training. Kortom, een intensieve training voor de echte Excel liefhebbers!

Meer info Level 5

Tarieven Open Inschrijving

Tarieven voor open inschrijving zijn per persoon per dag.

Training Tarief btw 21% Totaal incl btw
Excel Level 1 - Van Start met Excel € 375,- € 78,75 € 453,75
Excel Level 2 - Functies & Formules € 400,- € 84,- € 484,-
Excel Level 3 - Data Analyse & Draaitabellen € 425,- € 89,25 € 514,25
Excel Level 4 - Power Query & Power Pivot € 450,- € 94,50 € 544,50
Excel Level 5 - Macro's & VBA € 475,- € 99,75 € 574,75

Tarieven Groepen & Incompany

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw specifieke training vraagstuk.