Reviews van Excel Cursisten

 Uiteraard zijn alle reviews van echte deelnemers. In verband met AVG worden (achter-) namen van cursisten niet vermeld.


Excel Level 2 + 3

Nogmaals bedankt voor de fijne training. Ik ben echt een heel stuk wijzer geworden waardoor ik ein-de-lijk een weg weet te vinden in het programma. Misschien ben ik het zelfs een beetje leuk gaan vinden. Ik vond je manier van presenteren erg fijn. Je voelt precies aan welk tempo de groep prettig vindt en gaat in op specifieke vragen die betrekking hebben op de praktijk. Superknap om daarnaast ook de rode draad in je eigen presentatie te behouden. Je hebt een rustige en prettige manier van uitleggen zodat iedereen (zelf newbies als ik) het snappen. Bij dit soort onderwerpen is de kracht van herhaling mega belangrijk. Ik vond het heel prettig om eerst een demonstratie te krijgen en daarna zelf aan de slag te gaan zodat je zelf echt na moet denken. Eigenlijk ben ik alleen maar positief. Ik hoop vooral dat alles een beetje blijft hangen, maar ik weet in ieder geval zeker dat ik het programma vaker ga gebruiken dan ooit. Nogmaals hartelijk dank!

Fleur (15 mei 2024)

Excel Level 4

De trainer legt alles goed uit en neemt voor iedereen de tijd. Geeft tussendoor demonstraties van de lesstof die op die dag wordt behandeld. Is zeer enthousiast en gebruikt diverse middelen om onderwerpen uit te leggen.

Excel Level 1

Bart was echt gedreven in het onderwijs. Hij was ook zeer deskundig. Het was duidelijk merkbaar dat excel bij hem in het bloed zat. Prettig in de omgang. Soms ging hij wat rap van stapel, maar dat kwam omdat er ook een cursist voor gevorderder aanwezig was.

Excel Level 3

Bart is een Excel goeroe, weet er enorm veel van en wil dat graag met je delen! Uitleg is prima en daar zaten mooie voorbeelden bij.

Excel Level 3

Bart is een enthousiaste trainer die zijn liefde voor Excel goed weet over te brengen. Wat ik erg fijn vond was de afwisseling met diverse demo’s waardoor je net wat meer meekrijgt en extra beleving waardoor het getoonde beter opgenomen wordt. Er was altijd ruimte om vragen te stellen of extra uitleg te geven indien nodig. Erg fijne, behulpzame trainer die de stof goed kan overbrengen.

Excel Maatwerk

Een voorbeeld voor veel trainers. De hele groep was enthousiast, hij wist heel goed de theorie te vertalen naar de praktijk, zodat iedereen het ook begreep. Hij luisterde goed naar de groep, straalde een rust uit en hij is echt praktisch ingesteld. Vond het zelf jammer dat de dag er alweer op zat. Zoals jullie zelf al aangaven waren het toch best veel onderwerpen voor 1 dag. We gaan nu aan de slag met de oefenopdrachten en mochten we behoefte hebben aan extra uitleg of verdieping, dan schakelen we graag weer Bart in.

Excel Level 3

Fijne toegankelijke trainer. Een echte professional! Die op een prettige manier duidelijke uitleg geeft en met inspirerende voorbeelden komt. Goed op niveau en met voldoende afwisseling tussen uitleg en zelfstudie. Ook snelheid van de lesstof is prima. Ik heb een hoop nieuwe ideeën voor toepassing in mijn werk opgedaan. Vanwege de kleine lesgroep heb ik ook individuele vragen kunnen stellen, waarmee ik goed geholpen ben. Ik ging aan het einde van de dag enthousiast met een hoofd vol nieuwe ideeën en met veel energie naar huis. Zo hoort het!

Project Planning & Organisatie

  • Je Excel kennis is geweldig. Eigenlijk is geen vraag onmogelijk, je gaat alles uitzoeken en komt altijd wel met een passende oplossing.
  • Naast je kennis ben je ook erg sociaal
  • Je blijft altijd rustig en weet alles rustig en duidelijk over te brengen
  • Je respons en bereikbaarheid is super
  • Je werkt erg overzichtelijk
  • Samenwerken werkt heel prettig; je staat open voor nieuwe ideeën; je bekijkt ze wel kritisch en samen komen we tot de beste versie.
  • Heel fijn; iemand die kritisch meedenkt in oplossingen.

Training Excel Level 3

Prettige cursus! Voor de cursus ontving ik vooraf het cursusboek thuis, met daarin duidelijke stapsgewijze uitleg van de diverse functies in Excel. De trainer legde rustig de functies uit en er was tijd om eigen casussen te behandelen.

Training Excel Level 3

Prima cursus; duidelijk cursusboek; enthousiaste trainer; cursus was goed ingericht op een online training. Ook de duur van de training paste daar goed bij.

Training Excel Level 4

De training was persoonlijk en daarom heel erg op mij gericht. De training werd zeer goed gegeven door iemand die zeer goed weet waar hij het over heeft. Het tempo lag hoog maar dat kan bij een op een training.

Bart is een hele vriendelijke trainer en past de training eenvoudig aan aan jouw vragen. Bart is zeer kundig in excel waarvoor hij iedere vraag eenvoudig kan oplossen. Vanwege de één op één training was het heel direct. Daarnaast is Bart een fijne persoonlijkheid, goedlachs en heel toegankelijk.

Training Excel Level 4

Heb de training Excel Level 4 online gevolgd. Eenvoudige, duidelijke uitleg, goede begeleiding en to-the-point als het gaat om mijn specifieke behoeftes en vragen. Online via Teams is zo goed bevallen dat ik zeker voor deze vorm van een training opnieuw zou kiezen. De training zelf, maar ook Bart Nonkes als trainer zijn zeker een aanrader.

Google Review

Training Excel Level 2+3 & Power BI Level 1

Bart Nonkes is een zeer ervaren Excel/Power BI Specialist. Hij weet complexe materie in stukken te hakken waardoor het begrijpelijke taal wordt voor de cursist. Tevens zijn de opdrachten, uitwerkingen met bijbehorende boeken zeer uitgebreid beschreven. Hiermee weet Bart Nonkes zich te onderscheiden t.o.v. andere opleidings-instituten.
Ik kan Bart Nonkes daardoor zeker aanbevelen voor een ieder die zijn/haar Excel/Power BI vaardigheden wil verbeteren.

Google Review

Training Excel Level 2

Ik heb mijn kennis van de functies in excel goed kunnen opfrissen en verbeteren. Bart is een enthousiaste, ervaren trainer die op een toegankelijke manier alle stof uitlegt. Hij maakt er echt een gezamenlijke oefening van en dat werkte voor mij enorm stimulerend.

Training Excel Level 3

Prima trainings-bureau met een ervaren en enthousiaste trainer.

Google Review

Training Excel Level 2+3+4

I have completed my workshop training on expert level in Excel . I was trained by brilliant instructor Bart Nonkes who has been able to read my mind and can understand my need with spoon feeding of information. I highly recommend him for researchers who are planning to conduct advanced study that needed Excel modeling.

Google Review

Training Excel Level 1

Super enthousiaste trainer. Veel kennis.

Training Excel Level 5

Leuke trainer, met veel verstand van zaken. En het werken op ieders eigen tempo/niveau is ook goed bevallen.

Training Excel Level 3

“Ik zou niet weten wat de trainer zou moeten doen om de training nog beter te maken.”

Training Excel Level 1

“Inhoud van de training: Goed, opbouw van opdrachten in het boek is prima te volgen in combinatie met uitleg Bart en de gelegenheid om vragen te stellen. Lesstof is te veel voor 2 dagen cursus, zelfstudie is vereist. Trainer: Enthousiaste docent die ook in staat is om goede uitleg te geven, past zich aan het niveau aan van de cursist.”

Project Excel Risicobeoordeling Tool (VBA)

”Je hebt destijds een aantal prima werkende Excel risicobeoordeling formats gemaakt dus dit nieuwe project komt vast goed!”

Project Excel Urenadministratie Tool (VBA)

“Hoi Bart, Het programma werkt super snel. Alleen ik kan de lijst met datum niet uitrekken, sommige datums laat hij niet helemaal zien. En achter de vrije dagen kolom zou  nog wel een kolom met opmerkingen mogen komen. Want soms moet ik er wat achter zetten, dat het een cursus dag is geweest of zoiets. Dat mis ik nu wel. Weet niet of dit nog mogelijk is om toe te voegen. Maar voor de rest werkt het echt goed…Thnx!!”