Reviews


Training: Excel Level 4

De trainer legt alles goed uit en neemt voor iedereen de tijd. Geeft tussendoor demonstraties van de lesstof die op die dag wordt behandeld. Is zeer enthousiast en gebruikt diverse middelen om onderwerpen uit te leggen.

Training: Excel Level 1

Bart was echt gedreven in het onderwijs. Hij was ook zeer deskundig. Het was duidelijk merkbaar dat excel bij hem in het bloed zat. Prettig in de omgang. Soms ging hij wat rap van stapel, maar dat kwam omdat er ook een cursist voor gevorderder aanwezig was.

Training: Excel Level 3

Bart is een Excel goeroe, weet er enorm veel van en wil dat graag met je delen! Uitleg is prima en daar zaten mooie voorbeelden bij.

Training: Excel Level 3

Bart is een enthousiaste trainer die zijn liefde voor Excel goed weet over te brengen. Wat ik erg fijn vond was de afwisseling met diverse demo’s waardoor je net wat meer meekrijgt en extra beleving waardoor het getoonde beter opgenomen wordt. Er was altijd ruimte om vragen te stellen of extra uitleg te geven indien nodig. Erg fijne, behulpzame trainer die de stof goed kan overbrengen.

Training: Excel Maatwerk

Een voorbeeld voor veel trainers. De hele groep was enthousiast, hij wist heel goed de theorie te vertalen naar de praktijk, zodat iedereen het ook begreep. Hij luisterde goed naar de groep, straalde een rust uit en hij is echt praktisch ingesteld. Vond het zelf jammer dat de dag er alweer op zat. Zoals jullie zelf al aangaven waren het toch best veel onderwerpen voor 1 dag. We gaan nu aan de slag met de oefenopdrachten en mochten we behoefte hebben aan extra uitleg of verdieping, dan schakelen we graag weer Bart in.

Training: Excel Level 3

Fijne toegankelijke trainer. Een echte professional! Die op een prettige manier duidelijke uitleg geeft en met inspirerende voorbeelden komt. Goed op niveau en met voldoende afwisseling tussen uitleg en zelfstudie. Ook snelheid van de lesstof is prima. Ik heb een hoop nieuwe ideeën voor toepassing in mijn werk opgedaan. Vanwege de kleine lesgroep heb ik ook individuele vragen kunnen stellen, waarmee ik goed geholpen ben. Ik ging aan het einde van de dag enthousiast met een hoofd vol nieuwe ideeën en met veel energie naar huis. Zo hoort het!

Project: Planning & Organisatie

  • Je Excel kennis is geweldig. Eigenlijk is geen vraag onmogelijk, je gaat alles uitzoeken en komt altijd wel met een passende oplossing.
  • Naast je kennis ben je ook erg sociaal
  • Je blijft altijd rustig en weet alles rustig en duidelijk over te brengen
  • Je respons en bereikbaarheid is super
  • Je werkt erg overzichtelijk
  • Samenwerken werkt heel prettig; je staat open voor nieuwe ideeën; je bekijkt ze wel kritisch en samen komen we tot de beste versie.
  • Heel fijn; iemand die kritisch meedenkt in oplossingen.

Training: Excel Level 3

Prettige cursus! Voor de cursus ontving ik vooraf het cursusboek thuis, met daarin duidelijke stapsgewijze uitleg van de diverse functies in Excel. De trainer legde rustig de functies uit en er was tijd om eigen casussen te behandelen.

Training: Excel Level 3

Prima cursus; duidelijk cursusboek; enthousiaste trainer; cursus was goed ingericht op een online training. Ook de duur van de training paste daar goed bij.

Training: Excel Level 4

De training was persoonlijk en daarom heel erg op mij gericht. De training werd zeer goed gegeven door iemand die zeer goed weet waar hij het over heeft. Het tempo lag hoog maar dat kan bij een op een training.

Bart is een hele vriendelijke trainer en past de training eenvoudig aan aan jouw vragen. Bart is zeer kundig in excel waarvoor hij iedere vraag eenvoudig kan oplossen. Vanwege de één op één training was het heel direct. Daarnaast is Bart een fijne persoonlijkheid, goedlachs en heel toegankelijk.

Training: Power BI Level 2+3

De training had een goede balans tussen klassikale uitleg en zelf oefenen. In het boek wordt alles goed beschreven en heeft duidelijke voorbeelden en oefeningen. De training sloot goed aan bij de training Power BI Level 1. Het tempo was hoger dan Level 1 maar goed bij te houden.

Bart heeft veel kennis en weet dit op een goede, duidelijke en enthousiaste manier over te brengen. Daardoor lukt het ook om de twee dagen van het begin tot het eind geconcentreerd te blijven.

Training: Excel Level 4

Heb de training Excel Level 4 online gevolgd. Eenvoudige, duidelijke uitleg, goede begeleiding en to-the-point als het gaat om mijn specifieke behoeftes en vragen. Online via Teams is zo goed bevallen dat ik zeker voor deze vorm van een training opnieuw zou kiezen. De training zelf, maar ook Bart Nonkes als trainer zijn zeker een aanrader.

Google Review

Training: Excel Level 2+3 & Power BI Level 1

Bart Nonkes is een zeer ervaren Excel/Power BI Specialist. Hij weet complexe materie in stukken te hakken waardoor het begrijpelijke taal wordt voor de cursist. Tevens zijn de opdrachten, uitwerkingen met bijbehorende boeken zeer uitgebreid beschreven. Hiermee weet Bart Nonkes zich te onderscheiden t.o.v. andere opleidings-instituten.
Ik kan Bart Nonkes daardoor zeker aanbevelen voor een ieder die zijn/haar Excel/Power BI vaardigheden wil verbeteren.

Google Review

Training: Excel Level 2

Ik heb mijn kennis van de functies in excel goed kunnen opfrissen en verbeteren. Bart is een enthousiaste, ervaren trainer die op een toegankelijke manier alle stof uitlegt. Hij maakt er echt een gezamenlijke oefening van en dat werkte voor mij enorm stimulerend.

Training: Excel Level 3

Prima trainings-bureau met een ervaren en enthousiaste trainer.

Google Review

Training: Power BI Level 1

Trainer vol enthousiasme! Stond altijd klaar voor de vragen welke je had.

Google Review

Training: Excel Level 2+3+4

I have completed my workshop training on expert level in Excel . I was trained by brilliant instructor Bart Nonkes who has been able to read my mind and can understand my need with spoon feeding of information. I highly recommend him for researchers who are planning to conduct advanced study that needed Excel modeling.

Google Review

Training: Power BI Level 1

Zeer goede trainer. Hij is oprecht enthousiast en luistert goed naar vragen van de deelnemers. Verder vind ik het goed dat hij geen aannames doet. Dus als hij dingen niet weet parkeert hij het en gaat hij het uitzoeken.

Training: Power BI Level 1

Trainer (Bart) was erg enthousiast over powerbi en wist dat goed op ons over te brengen.

Trainer wist alles goed en helder uit te leggen en zeer goed op de hoogte over powerbi en de mogelijkheden.

Verder erg behulpzaam bij vragen! kortom: TOP TRAINER !

Training: Power BI Level 1

Enthousiaste trainer. Speelt goed in op de vragen die gesteld worden. Flexibel.

Training: Power BI Level 1

De deskundigheid over Power Bi zelf was goed, wist vrij snel vragen op te lossen en wat ie niet wist, kwam ie later op terug. Snel on the fly dingen laten zien over vragen van de cursisten. En ook aardig en leuk in omgang.

Training: Power BI Level 1

De trainer was enthousiast over de lesstof en dat was aanstekelijk.

De eerste dag was het voor mij erg lastig de focus te houden omdat het alleen maar opdrachten waren. Tweede dag waren er welkome afwisselingen in de vorm van klassikale lessen.

Het gebruiken van eigen opdrachten vond ik ook prettig.

Training: Power BI Level 2

Bart is een leuke vent die, op basis van de input in de training, meteen het programma aangepast heeft.

Training: Excel Level 1

Super enthousiaste trainer. Veel kennis.

Training: Excel Level 5

Leuke trainer, met veel verstand van zaken. En het werken op ieders eigen tempo/niveau is ook goed bevallen.

Training: Power BI Level 1

Bart is een energiek en open persoonlijkheid. Hij motiveerde de cursisten ook zo nu en dan!

Verder heeft hij in deze tijden van corona toch een prima training weten te geven via de digitale snelweg.

Training: Power BI Level 1

Duidelijk en deskundig. Top!

Training: Power BI Level 2

"Ik vind Bart een hele fijne trainer. Hij is zeer kundig en weet eigenlijk altijd het antwoord op je vraag of hij weet waar hij het kan vinden (en mailt het je toe). Ook zijn manier om met ons om te gaan is heel motiverend.

Hij gaat de diepte in, maar houdt het ook luchtig. Zijn uitleg is heel rustig en heel duidelijk."

Training: Power BI Level 1

Bart heeft veel kennis over PowerBI en nam ook alle tijd om vragen van de deelnemers te beantwoorden. Ik vond hem een prettige trainer.

Training: Excel Level 1

“Een goede cursus met duidelijke uitleg en een goede combinatie van uitleg en zelfstandig opdrachten maken. Erg prettig ook dat slechts 3 cursisten aanwezig maken waardoor er voldoende persoonlijke aandacht was voor de uitleg.”

Training: Power BI Level 1

“Hele goede training van een gave tool. Af en toe moest Bart zelf nog even zoeken, maar hij heeft verstand van zaken. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Klasse!”

Training: Excel Level 5

“Enthousiaste docent met veel vrije ruimte voor oefeningen en voorbeelden.”

Training: Excel Level 1

“De inhoud van de training was prima. Ik heb ervaren dat leren vanuit het boek minder effect heeft dan leren vanaf de beamer waarbij de docent het voordoet en je dan zelf de oefening nadoet. Trainer: Docent was uitstekend. Hij gaf de ruimte voor eigen inbrengen en praktijk gerichte situaties te bespreken en uit te werken.”

Training: Power BI Level 1

“De Trainer was bekwaam in de stof. Hij Maakte het makkelijk en leuk.”

Training: Excel Level 3

“Ik zou niet weten wat de trainer zou moeten doen om de training nog beter te maken.”

Training: Power BI Level 1

Deskundig, gemotiveerd, goede uitleg, ruimte voor eigen inbreng.”

Training: Excel Level 1

“Inhoud van de training: Goed, opbouw van opdrachten in het boek is prima te volgen in combinatie met uitleg Bart en de gelegenheid om vragen te stellen. Lesstof is te veel voor 2 dagen cursus, zelfstudie is vereist. Trainer: Enthousiaste docent die ook in staat is om goede uitleg te geven, past zich aan het niveau aan van de cursist.”

Training: Power BI Level 1

Vriendelijk en veel kennis, misschien iets te veel getailleerde informatie.

Project: Excel Risicobeoordeling Tool (VBA)

”Je hebt destijds een aantal prima werkende Excel risicobeoordeling formats gemaakt dus dit nieuwe project komt vast goed!”

Project: Excel Urenadministratie Tool (VBA)

“Hoi Bart, Het programma werkt super snel. Alleen ik kan de lijst met datum niet uitrekken, sommige datums laat hij niet helemaal zien. En achter de vrije dagen kolom zou  nog wel een kolom met opmerkingen mogen komen. Want soms moet ik er wat achter zetten, dat het een cursus dag is geweest of zoiets. Dat mis ik nu wel. Weet niet of dit nog mogelijk is om toe te voegen. Maar voor de rest werkt het echt goed…Thnx!!”

Project: Power BI Consultancy

“Hee Bart! Ik hoop dat je mij nog een keer wil helpen. Het gaat om een DAX formule die grotendeels klopt, op één punt na. Ik heb een dataset om mee te oefenen. Hier staan 1000 klanten in die omzet opleveren. Ik wil de beste 10 en de slechtste 10 klanten laten zien. De beste 10 klanten heb ik goed in beeld gebracht, maar de slechtste 10 niet helemaal. Het totaal van de 10 klanten klopt niet, want die is gelijk aan de beste 10 klanten. En het komt door de functie TOPN. Ik heb nu wel 1000-990 gedaan, maar PBI rekent dit gewoon uit, waardoor je alsnog de beste 10 klanten overhoudt. Ik zoek dus een tegenovergestelde functie van TOPN, maar ik geloof dat die er niet is. Is er een andere manier om dit te berekenen?”