Power BI TrainingenPower BI Level 1


Data Analysis (Basis)

Tijdens deze basistraining leert u de belangrijkste stappen bij het voorbereiden en importeren van gegevens en deze te visualiseren in rapporten. Bouw je eigen Dashboard in 1 dag!


Power BI Level 2


Data Modeling (gevorderd)

Leer alles over Semantische Modellen, ook online! Een grondig begrip van filters en informatiestromen tussen tabellen is essentieel om de juiste cijfers in het rapport te presenteren.


Power BI Level 3


DAX Functions (specialist)

Dit is een verdieping in DAX (Data Analysis Expressions) waarmee je een veel beter inzicht in de mogelijkheden met deze Query en Formuletaal ontwikkelt.


Klassikale Power BI Trainingen


Klassikale Power BI trainingen

Klassikale trainingen zijn populair omdat deelnemers zich volledig kunnen richten op de training en niet afgeleid worden door de dagelijkse hectiek. Door de diversiteit van deelnemers ontstaat er vaak een fijne dynamiek waarbij er voldoende gelegenheid is om vraagstukken uit de praktijk te behandelen.


Incompany Power BI Trainingen


Incompany Power BI trainingen

Trainingen kunnen tevens Incompany in uw eigen bedrijf worden gevolgd, zowel voor groepen als individueel. Dit heeft als voordeel dat u in uw vertrouwde omgeving de training kunt volgen waarbij er vaak ook ruimte is om praktijkvoorbeelden te behandelen.


Online Power BI Trainingen


Online Power BI trainingen

Maak gebruik van de voordelen die Online werken biedt en volg de training Online! Deze trainingen zijn mogelijk voor zowel groepen als individueel en zijn verrassend effectief met intensieve begeleiding door de trainer.


Power BI Training in de Praktijk - leren door te doen


Power BI training in de praktijk

De trainer legt alle onderwerpen klassikaal uit en zorgt ervoor dat alle cursisten de theorie op de juiste manier verwerken. Tijdens het praktische deel gaan cursisten zelf aan de slag met Power BI waarin zij ontdekken met welke stappen een goed Power BI Dashboard tot stand komt. Naast standaard onderwerpen is er altijd voldoende ruimte voor vragen uit de praktijk. Dit maakt ons uniek en hierin onderscheidt Power BI Master zich van de meeste andere opleiders. De training wordt afgesloten met een eindopdracht of praktijkcase waarna de cursisten een deelname certificaat ontvangen.


Maatwerk Training Power BI - meteen toepassen in de praktijk!


Wilt u liever een training die volledig wordt afgestemd op uw praktijksituatie en onderwerpen van eigen keuze? Hiermee hebben wij veel ervaring en dit voeren wij met veel enthousiasme uit. Alle denkbare onderwerpen en thema's kunnen in een training worden aangeboden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke training op maat!


Reviews van Power BI Cursisten


"Zeer ervaren Excel/Power BI Specialist. Hij weet complexe materie in stukken te hakken waardoor het begrijpelijke taal wordt voor de cursist. Tevens zijn de opdrachten, uitwerkingen met bijbehorende boeken zeer uitgebreid beschreven. Hiermee weet Power BI Master zich te onderscheiden t.o.v. andere opleidingsinstituten. Ik kan dit bedrijf daardoor zeker aanbevelen voor een ieder die zijn/haar Excel/Power BI vaardigheden wil verbeteren."

Wat maakt ons uniek?

Microsoft Certified Trainers

Onze trainingen worden gegeven door de beste Certified Trainers met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en als trainer.

Trainingen door heel Nederland

o.a. Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of Incompany in uw eigen bedrijf.

Praktijkgericht & Maatwerk

Wij geloven in "Leren door te doen." Onze trainingen kunnen volledig worden afgestemd op uw eigen bedrijfsdata en leerdoelen.

Ondersteuning na de Training

Na de training staan wij voor u klaar met ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het meeste uit Power BI blijft halen.

Sitemap