Excel Level 1

Van start met Excel


De Training Excel Level 1 is voor iedereen die wegwijs wil worden in Excel. De training laat u in hoog tempo verscheidene mogelijkheden zien van Excel en is opgezet als kennismaking waarbij er vele opdrachten en demo's worden aangeboden. Na deze training bent u prima in staat om steeds meer mogelijkheden te ontdekken en toe te passen.

Leerdoel

Het belangrijkste leerdoel van deze training is wegwijs worden in Excel. De meeste deelnemers vinden het lastig dat er zoveel verschillende menu's met functies zijn. Na deze training overziet u de belangrijkste functies en mogelijkheden en bent u prima in staat om deze toe te passen en verder te verkennen.

Onderwerpen

1. Excel basisbegrippen
2. Rijen, Kolommen en Cellen
3. Beeld- en Pagina instellingen
4. Titels, Kop- en Voetteksten
5. Print Instellingen & Afdruktitels
6. Exporteren naar ander bestandstype
7. Opmaak & Stijl, gegevenssoorten
8. Voorwaardelijke Opmaak
9. Introductie in Functies & Formules
10. Grafieken maken en wijzigen

Werkwijze

De docent legt een onderwerp klassikaal uit en demonstreert één of meerdere onderwerpen van de training. Vervolgens maakt u de opdrachten van het hoofdstuk dat gedemonstreerd is. Ongetwijfeld ontstaan hierbij vragen, de trainer beantwoord deze graag en geeft met plezier meer uitleg over het onderwerp. Tijdens de training is er meestal voldoende ruimte om voorbeelden uit de praktijk te behandelen. Na succesvol afronden van de training ontvangen deelnemers een certificaat.

Tijdens een training ontdekt u allerlei nieuwe functies en mogelijkheden in Excel. Deze gaat u vervolgens toepassen in uw werkzaamheden en u zult steeds meer nieuwe opties ontdekken. Mochten er na een training problemen ontstaan, of u wilt uitleg over hoe u een situatie het best kunt aanpakken? Dan biedt Excel Master een maand nazorg waarin uw vragen (zoveel mogelijk per e-mail) worden beantwoord.

Training: Intensief of Light

Standaard duren alle Excel trainingen twee dagen, dit wordt de intensieve variant genoemd. Tijdens de tweedaagse training worden alle onderwerpen uitvoerig gedemonstreerd door de trainer en maakt u hierbij diverse opdrachten. U kunt de trainingen ook als 1-dag (light variant) volgen, dit is vooral geschikt als opfriscursus. Bij de 1-daagse variant ligt de nadruk op demonstraties door de trainer en maken de deelnemers minder oefenopdrachten dan bij de tweedaagse variant.

Incompany Training

Maak gebruik van de voordelen van Incompany training of organiseer een inspirerende dag voor uw medewerkers op één van onze training locaties bij u in de buurt! Omdat groepstraining altijd maatwerk is, ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van uw specifieke wensen. Neem contact op via het formulier om een effectieve training samen te stellen!